stamboom
KORTENHORST FAMILIE
Contents
Introduction
Lieve familieleden,

Uren waren ze er mee bezig met al die schriften en papiertjes. Elke keer weer opnieuw geordend voor een andere kijk op de familiestamboom. Onze grootvader heeft heel veel tijd erin gestopt om al die gegevens bij elkaar te krijgen. Maar alleen wij kunnen ze zien. Wij, tante ElsebĂ© (dochter van L.G. K - van wie de bovenstaande foto is. “‘leuk’ zeggen ze...” heeft zij die foto getiteld), mijn nichtje Laetitia en ik. We vonden het in dozen. Ik probeerde te begrijpen hoe die schriften met elkaar samenhingen, maar dat is geen doen. Je moet daarvoor goed ingevoerd zijn in de familie om snel verbanden te herkennen. 

Met speciale software heb ik al die gegevens ingevoerd zodat ook de verbanden precies kloppen. Althans zoals het is opgeschreven. Misschien mist er nog informatie, dan zijn er de familieuitbreidingen die er nog niet in staan.

Mijn wens is om een compleet en sluitend overzicht te maken. Wat jullie hier zien is een stap daar naartoe. Alle oude documenten heb ik hierin verwerkt. Ik nodig jullie dan ook graag uit om mij commentaar te geven en aanpassingsvoorstellen te doen waarmee het overzicht completer en waardevoller wordt.

En geef me even aan of je graag een e-mail wilt krijgen als ik aanpassingen heb ingewerkt. 

aanwijzingen:
- klik op de naam voor achtergrondinformatie
- klik op de camera naast de naam voor vergroting van de foto’s
- klik helemaal onderaan de pagina om terug te gaan naar de ’web family card’.

Groet
Reinette

For all the expats: Please let me know if I can add or change anything in your branch. Do not hesitate to send me photographs either - or point me to the right link. Hope to hear from you!
Note that I received so many photographs, I had to downsize them. So, in case you ever want a photograph of any relative, please let me know the photograph title and I can send it to you in the proper format with high resolution.

All the best,
Reinette
Contact
reinette@kortenhorst.org
+316 502 080 20